STRIP LASHES

Sådan påfører du Strip Lashes

Sådan påfører du Strip Lashes - COSNETIC

Når du bruger Strip Lashes fra Cosnetic, er det vigtigt at være opmærksom på, at de er skrøbelige. Dette skyldes, at de er lavet med et innovativt, tyndt og transparent bånd, som kræver forsigtig håndtering. Sørg for at følge vejledningen nøje for at sikre, at du får det bedste resultat og undgår at beskadige vipperne.

Husk, at korrekt påføring og omhu vil forlænge levetiden på dine Strip Lashes og sikre et smukt look.

Kontroller længde
Vurder strimlens vippelængde mod dit øjenlåg, før du påfører Lash Glue. Vippen skal passe til din øjenlågslængde. Hvis den er længere, er den for lang.


Trimning
Trim eventuelt vippen med vores Precision Scissors. Klip forsigtigt vippen, indtil den passer dit øjenlåg. Trim fra ydersiden til indersiden.


Blødgør vippebånd
Fjern vipperne fra vippehylsteret og bøj forsigtigt vippebåndet gentagne gange for at gøre det blødere og passende til din øjenform.


Påfør Lash Glue
Påfør Lash Glue langs kanten af ​​strimlen og vent 30 sekunder. Fordel limen jævnt langs strimlen.


Påfør Strip Lashes
Tryk vippen mod dit øjenlåg lige langs din vippekant. Efter at have sikret en jævn limfordeling, læg strimlen på din vippekant med limen nedad. Tryk strimlen langs vippekanten med fingre eller Lash Grab for en sikker pasform. Hold åbne øjne under denne proces.


Fjernelse
Påfør remover langs din vippekant for en blid fjernelsesoplevelse. Begynd med at påføre remover eller micellært vand på en vatpind, og skub derefter vatpinden langs din vippekant for at fordele produktet. Tag fat i dine vipper nær det ydre hjørne og træk forsigtigt mod dit indre øje.