LASH CLUSTERS

Sådan påfører du Lash Clusters

Sådan påfører du Lash Clusters - COSNETIC
  

Forbered dine naturlige vipper ved at rense dem grundigt for at øge holdbarheden.

1. Brug en vippebukker, krøl forsigtigt dine naturlige vipper, og påfør derefter forsigtigt et tyndt og jævnt lag bond under dem – lidt rækker langt. Sørg for at børste vipperne i en enkelt retning, så de ikke klistrer sammen.

2. Ved tyndere vipper anbefales det at påføre to lag bond, mens til tykkere vipper er et lag tilstrækkeligt. Lad bond tørre og blive let klæbrig ved at vente i ca. 20 til 30 sekunder.

3. Påfør lash clusters under bunden af ​​dine naturlige vipper, og sørg for, at de er placeret lidt væk fra vandlinjen for at forhindre potentiel irritation - omkring 1-2mm.

4. Når du er tilfreds med påføringen, skal du presse vipperne sammen for at blande både vippebåndet og de individuelle clusters - hvilket skaber et naturligt look.

5. For at fjerne eventuelle rester eller overskydende lim, påfør forsigtigt et tyndt lag seal over og under dine vipper, med fokus på de områder, hvor du føler, det er nødvendigt.

Tip: Vi anbefaler at vente 24 timer før bad efter påføring af lash clusters. Når du tager et bad skal du undgå at få vand direkte på vipperne