Returnering

Returnering

1️⃣ Hvor lang tid har jeg til at returnere min pakke?

  • Du har 14 dage efter du har (modtaget) din pakke til at returnere den til os.

2️⃣ Hvor lang tid går der før jeg får mine penge tilbage?

  • Efter vi har modtaget din pakke, gennemgår vi den & bekræfter indhold - dette kan tage et par hverdage. Derefter bliver refunderingen påbegyndt & du vil derfor modtage dine penge retur inden for 1-3 hverdage.

3️⃣ Hvordan sender jeg pakken tilbage? 

  • Du sender os en mail hvor du modtager et link til vores returportal & vejledning. Følg hele vejledningen for at få din pakke returneret på rigtigvis

4️⃣ Af hvilke årsager må jeg returnere min ordre? 

  • Du må returnene din ordre lige meget hvad - Det kan være du har fortrudt købet, ikke kan passe det, ikke synes det er i sin ønskede stand, føler du har fået for lidt for pengene eller lign. Bare det bliver gjort indenfor 14 dage.

5️⃣ Får jeg alle mine penge tilbage eller kun noget af beløbet?

  • Du modtager fuld refundering ex. fragt. 

-Udvekslinger-
Du kan returnere din vare/varer hvis de er beskadiget eller defekte - men også hvis du blot ikke kan passe det eller fortryder dit køb. Vi kan ikke tilbyde at sende en ny vare til dig, da produkterne ikke er på lager og er i begrænset antal, så du vil derfor modtage fuld refundering på beløbet og ikke et nyt produkt.

-Restitutioner-
Når din returvare er modtaget og inspiceret, sender vi dig en email for at give dig besked om, at vi har modtaget din returnerende vare. Vi vil også underrette dig om godkendelse eller afvisning af din refusion.
Hvis din vare er godkendt, vil din refusion blive behandlet, og beløbet vil automatisk blive tilbagebetalt på dit kreditkort eller den oprindelige betalings-metode inden for et par dage.

Hvis du ikke har modtaget en tilbagebetaling endnu, skal du først tjekke din bankkonto igen. Derefter kan du prøve at kontakte din bank. Der er ofte en vis behandlings tid, før en tilbagebetaling er offentliggjort.
Hvis du har gjort alt dette, og du endnu ikke har modtaget din tilbagebetaling, bedes du kontakte os på kundeservice@magnetiskevipper.dk

Læs næste

Alt For Damerne - Artikel
Hvordan startede Magnetiskevipper?

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Effektiv kundeservice

Vi løber gerne den ekstra kilometer for vores kunder.

Tilfredshedsgaranti

eller pengene tilbage.

Elsket af +10.000 kunder

Magnetiskevipper har over 10.000 danske kunder.